Varför eBemanning

Marknadens bästa bemanningssystem börjar i din vardag

Vi lyssnade på konsultchefer. Vi analyserade behoven. Sen byggde vi ett bemanningssystem tillsammans med bemanningsbolag. Marknadens bästa system, tror vi.

Vem jobbar var idag? Vem har rätt kompetens för jobbet i morgon, och hur vi får vi snabbt tag på fem personer till ett bemanningsuppdrag? Avtal, övertid, kollektivavtal, garantilöner, ledigheter? Bergsäker tidloggning? Snabbast och säkrast möjliga fakturering? Det här tar eBemanning hand om - enkelt överskådligt och lättjobbat.

Hantera fler med mindre jobb

Att jaga tidrapporter, lägga schema som förändras eller leta borttappade faktureringsbara timmar är inte produktivt. eBemanning är ett komplett system som ger dig absolut pålitlighet och säkerhet - hela vägen från varje anställds arbetsinsats till hundraprocentiga underlag för säker och snabb kundfakturering. Med eBemanning kan du lägga tiden där den gör mest nytta - hantera fler konsulter och uppdrag.

Snabbare och säkrare fakturering

Säker tidrapportering i realtid, full integration med existerande affärssystem, fullständig överblick ger möjlighet till snabbare och säkrare fakturering vilket förbättrar likviditeten. Genom transparens mot din kund, reducerar du också eventuella invändningar mot fakturan till ett minimum.

 

Användarvänligt gränssnitt

Visuellt gränssnitt för snabb och överskådlig planering. Användaren kommer snabbt igång och alla funktioner och stöd är både intuitiva och lättarbetade. Användarvänliga system är en arbetsmiljöfråga, och eBemanning kommer definitivt att minska stressnivån och öka tillfredsställdelsen.

 

100 % webbaserat. 0 % krångel.

eBemanning är helt webbaserat vilket innebär att du slipper krånliga installationer på datorn. Du kan dessutom välja vilket arbetsverktyg du vill: PC, Mac, surfplatta osv. Istället för att lägga tid på teknik har du fokus på din kärnverksamhet. 

Full koll i realtid

Tack vare vår lösning med stämpling i mobilen eller kortläsare på arbetsplatsen får du full kontroll på bemanningen hos varje kund, liksom översiktsbild i realtid på personalens närvaro/frånvaro.

Du ser vem som gör vad, var arbetsinsatsen görs och om den görs enligt plan. Du reagerar snabbare och exaktare på det som görs, och kan parera och justera om det behövs.

Allt i ett användarvänligt grafiskt planeringsverktyg.